Általános leírás

Cégünk művészeti részlege több művészeti ágazat kombinációjából jött létre. Célja az álmok, a vágyak és az elképzelések átvezetése a piacképes termékek és szolgáltatások világába.

A siker érdekében alkalmazzuk az ipari formatervezést, a csomagolástervezést az online és offline grafikai tervezést. Ezeket egészítjük ki széles spektrumú marketing tevékenységeinkkel, hogy az ön terméke, szolgáltatása a lehető leghosszabb ideig sikeres legyen az egyre élesebb versenypiacon.

Köszönhetően széles, dinamikusan fejlődő apparátusunknak, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Számunkra nem létezik lehetetlen. Minden esetben képesek vagyunk piacra kísérni az általunk elvégzett munkát, köszönhetően sokoldalú alkalmazottainknak, valamint külsős munkatársainknak.

Az évek során kiépítettük kapcsolatrendszerünket a könnyű és a nehézipar területén, nem csak hazánkban és Európában, de a Távol-Keleten is. Köszönhetően a szoros együttműködésnek, képesek vagyunk a termékét a kívánt minőségben legyártani a tömegtermeléstől a manufakturális gyártáson át az egy darabszámos prototípusig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, csapatunk készen áll, hogy munkája eredményeként hosszú távon emelje profitját.


Kapcsolatfelvétel


Üzenet típusa*

Copyright © 2002-2018 WBSnet Ltd. All Rights Reserved.
WBSnet Ltd.
Martinovics ter 4.
Budapest, Hungary
Telephone: +36 70 984 5050