Hardver

A WBSnet Kft-nél modern mikroprocesszoros, systems-on-chip (SoC), FPGA, DSP és MCU eszközöket tervezünk. Begyűjtjük a kezdeti technikai és funkcionális igényeket, majd megtervezzük a sematikai rajzokat és többrétegű nyomtatott áramköri lapokat. Szigorúan ügyelünk, hogy a környezetvédelmi előírásokat valamint a RoHS szabványokat maradéktalanul betartsuk. Minden kivitelezési folyamatot technikusain analizálnak, így a lecsökkentjük a hibalehetőségeket. 

Sematikai rajzok Modern elektronikai alkatrészek felhasználásával tervezünk digitális és digitális-analóg sematikai rajzokat. Nagysebességű illesztőket készítünk (Ethernet, USB, PCI), vezeték nélküli adatátviteli modulokkal egyesítve (WiFi, Bluetooth, GSM/GPRS) és más hardver eszközökkel. 

Nyomtatott áramköri lapok
Többrétegű 5-ös vagy magasabb osztályú nyomtatott áramköri lapok tervezése BGA alkatrészek felhasználásával valamint az impedancia figyelembe vételével. Fejlesztéseink igazodnak az IPC előírásokhoz, ezenkívül megfelelnek a design-for-test (DFT), design-for-manufacture (DFM), jel integritás analizálás (SI), elektromágnesek kompatibilitás (EMC) követelményeknek, továbbá a termikus körülményeket mindvégig figyelemmel kísérjük a teljes tervezési cikluson keresztül. 

SoC eszközök
A cégünk kulcs területe digitális eszközök tervezése alacsony feszültségen alapuló system-on-chip (SoC) -eken. Ezeken az eszközökön a grafikus felület (GUI) kivitelezéséhez nagy felbontású LCD (TFT, STN, érzékelő panel) kijelzőket használunk. Lehetőség van az eszköz távoli elérésére is, amit webes felületen keresztül valósítunk meg. Mobilitást és hordozhatóságot energia mentő módokkal biztosítjuk. Figyeljük a legfrissebb SoC tendenciákat és garantáljuk a legjobb ár érték arányt az ön termékéhez. Amikor lehetőség van kifejleszteni egy eszközt egy lépésben akkor SoC -et használunk, mert jobban illik erre a feladatra. 

Szabadalmazott algoritmusok
Eszköz operációs algoritmusok modellezése, rendszer tervezés matematikai csomagokkal és CAD -el, szabadalmaztatott algoritmusok integrálása eszközökbe beágyazott szoftver tervezéssel.


Kapcsolatfelvétel


Üzenet típusa*

Copyright © 2002-2018 WBSnet Ltd. All Rights Reserved.
WBSnet Ltd.
Martinovics ter 4.
Budapest, Hungary
Telephone: +36 70 984 5050