WBSnet Kft. a RENEXPON

Örömmel számolunk be róla, hogy cégünk első alkalommal, idén kiállítóként jelent meg Magyarország energetikai szakkiállításán, az 5. RENEXPO® Central Europe nemzetközi kiállításon és konferencián
2011-ben a rendezvény a következő eredményekkel büszkélkedhet:
  • 135 kiállító (30%-os növekedés 2010-hez képest) 11 országból
  • 680 konferenciahallgató
  • 3490 látogató (14%-os növekedés 2010-hez képest)
  • 9 szakmai konferencia
Cégünk büszkén számol be a következő eredményeiről:
  • a kiállítás 3 napja folyamán, standunkat közel 100 cég (közel 50% nemzetközi, 50% hazai vállalat) kereste meg kiemelt érdeklődéssel
  • standunk a szervezők által is kiemelkedőnek minősített, mind megjelenésben, mind az érdeklődők száma tekintetében
  • az önkormányzatok és nagyvállalatok érdeklődésén túl, örömünkre szolgált, a kiállítás utolsó napján (lakossági nap), a privát szektor, a lakossági látogatók érdeklődésének kielégítése.
A kiállítás kiemelt témakörei 2011-ben a fenntartható és decentrális energiatermelés, energiaellátás és energiatárolás, valamint az intelligens és energiahatékony energiaelosztás voltak. A kiállító cégekkel többek között a Bioenergia Világban, a Solar Parkban és a Geotermia Szigeten találkozhattak az érdeklődők.

A kiállítás és egyes szakmai konferenciák megnyitóján Olajos Péter helyettes államtitkár a rendezvény fővédnöke kifejtette, hogy az önkormányzatoknak mielőbb érdemes elkészíteniük egyéni stratégiáikat, cselekvési terveiket, hiszen a beruházások és fejlesztések mindig egy adott településhez kapcsolódóan valósulnak meg. Felhívta a beruházók, piaci szereplők, önkormányzatok és a finanszírozást biztosítani képes pénzintézetek figyelmét arra, hogy keressék meg a találkozási pontokat, működjenek együtt, hozzanak létre olyan városi koncepciókat, amelyek a városnak új fejlesztési lehetőségeket, a vállalkozóknak piacot, a vidéknek és a hazai iparnak fejlődést, a lakosságnak pedig munkahelyeket biztosítanak, megteremtve ezzel egy alacsony karbon kibocsátású zöldgazdaság alapjait. A kiállítással párhuzamosan többek között biogáz, energiahatékonyság, geotermia és napenergia témakörökben szerveztek szakmai konferenciákat szakmai szövetségek közreműködésével, melyekre Európa számos országból érkeztek hallgatók.

Az EU elnökségi rendezvénynek számító RENEXPO® kiemelkedő eseménye volt a 2. alkalommal megrendezésre került Renewable Heating and Cooling Technology Platform éves konferenciája, melynek keretében az európai szakmai szövetségek (AEBIOM, EGEC, ESTIF, EUREC) meghatározták a 2050-ig szóló megújuló energiával kapcsolatos célokat.
http://renexpo-budapest.com/kiallitas.html

2011.05.26.
Copyright © 2002-2018 WBSnet Ltd. All Rights Reserved.
WBSnet Ltd.
Martinovics ter 4.
Budapest, Hungary
Telephone: +36 70 984 5050